Apple iPad 10.2 2019 AZERTY Bluetooth toetsenbord cover- zwart

Apple iPad 10.2 2019 AZERTY Bluetooth toetsenbord cover- zwart - Just in Case

Uw prijs : € 69,67
incl. BTW


Deze hoes tovert je iPad om tot een echte laptop! Je kan urenlang typen met alle comfort. Dit is toch veel beter dan de iets te kleine toetsen op het touchscreen? Het toetsenbord is verbonden met bluetooth, je hoeft de eerste keer te koppelen, de volgende keren verbindt het toetsenbord automatisch eens je het aanzet. Deze hoes beschikt niet enkel over een toetsenbord maar biedt de iPad ook bescherming! Er is een standaard aanwezig, je kan dus ook een film bekijken op je gemak. Alle poorten blijven vrij, het is lichtgewicht en zeer compact. Deze hoes is geschikt voor iPad 7, 10.2 inch - 2019. Het toetsenbord heeft het type AZERTY, het Belgische en Franse model. 

5088
8720007570895
Just in Case
Aantal
Op Voorraad!Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: zwart 

- Verbonden met bluetooth

- Beschermt volledig toestel

- Standaard aanwezig 

- Lichtgewicht en compact 

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Just in Case  is een huismerk van Nederlandse bodem. Het merk zorgt er voor producten aan te bieden met een degelijke kwaliteit en dit meestal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Wil je gewoon een kwalitatief goed product en wil je geen luxe prijs betalen? Dan is Just in case zeker een merk om te overwegen.
Vooral de iPad hoezen vormen een aantrekkelijk alternatief voor de veelal duurdere merken.
iPhoneHoesjes levert de Just in Case hoezen direct uit eigen voorraad, dit betekend vandaag besteld is meteen naar U toe verzonden.