Apple iPhone Xs Vintage Portemonnee Hoesje - zwart

Apple iPhone Xs Vintage Portemonnee Hoesje - zwart - Caseme

Uw prijs : € 34,45
incl. BTWMet dit hoesje moet je aan niks meer denken! Je bent van alle gemakken voorzien, je hebt je portemonnee telkens bij die door een magneet wordt aangetrokken. Er is een afneembare hardcase. De portemonnee heeft plaats voor 10 pasjes, briefgeld en munten. Het zwarte kleur geeft je iPhone een professionele look. Er zijn veel praktische magnetische sluitingen. Dit hoesje is geschikt voor iPhone Xs.  

5203
8720007043214
Caseme
Aantal
Op Voorraad!

iPhone Xs

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xs.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.
LET OP : Er bestaat ook een iPhone Xr en een iPhone Xs Max Deze toestellen hebben een groter scherm! Hoesjes in deze categorie zijn NIET geschikt voor dit type smartphone. Meet zeker even de afmetingen na of controleer het typenummer van uw iPhone!


  • Afmetingen : 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
  • Beeldschermdiagonaal : 5,8 inch ofwel 14,7 cm
  • Typenummers iPhone Xs : A1920, A2097, A2098 en A2100 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
  • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Kleur: zwart

- Magneetsluiting

- Materiaal: vervaardigd splitleer 
- 10 pasjesgleuven 
- Afneembare hardcase 

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

CaseMe is onze rising star.
Ze kwamen als fabrikant op het luminuze idee om de klassieke portemonnee te combineren met een iphone cover die in sommige gevallen uitneembaar is en magnetisch aan de achterkant blijft kleven.
Ze hebben echt de meest uitgebreide collectie van 'heavy' bookcases, waar tal van pasjes in passen, maar in sommige modellen ook muntstukken. Een reeks die op dit moment ontzettend goed loopt.

Ze leveren bovendien een zeer degelijke kwaliteit in een klassiek look.

Kies hier uw Caseme iPhone hoesje