2 in 1 Leren Wallet + Case - iPhone XR - Rood

2 in 1 Leren Wallet + Case - iPhone XR - Rood - Caseme

Uw prijs : € 28,96
incl. BTW

Productscore: 3.5 / 5 op 2 reviews
Lees de 2 reviews

Deze 2 in 1 wallet + case van Baseus zorgt ervoor dat je alles meteen bij de hand hebt. Met zijn dubbele functie biedt hij bescherming aan jouw dure iPhone XR, maar ook biedt hij heel wat opslag aan pasjes, briefgeld en munten. In de portemonnee zijn een tiental uitsparingen voorzien voor pasjes en briefgeld. Verder beschikt de wallet over een opbergvakje met ritssluiting. Plaats de iPhone in het TPU hoesje, welke bekleed is met het zelfde leder aan de achterzijde en magnetisch uitneembaar is .  

2898
7107965995747
Caseme
Aantal
Op Voorraad!

iPhone Xr

tips van iphonehoesjes
De producten in de selectie hieronder zijn uitsluitend geschikt voor de iPhone Xr.
(Tenzij bij het product anders vermeld.)
Twijfelt U welke iPhone U juist in uw bezit hebt dan kan U dit via deze LINK controleren aan de hand van het typenummer.
We geven ook nog even de afmetingen van het toestel mee zodat U ook op deze wijze kan controleren of het gewenste accessoire wel voor het correcte toestel is.


 • Afmetingen : 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
 • Beeldschermdiagonaal : 6,1 inch ofwel 15,5 cm
 • Typenummers iPhone Xr : A1984, A2105, A2106 en A2107 (Te vinden via instellingen menu onder Algemeen -> Info -> Model)
 • Het correcte model van uw iPhone nakijken ?Meer informatie...

Eigenschappen:

 • Kwaliteitsvol leder;
 • Opbergvakje met ritssluiting;
 • Opbergruimte voor een tiental pasjes en briefgeld;
 • Magnetisch uitneembaar TPU hoesje;
 • Uitsparingen voor toegangspoorten en camera;
 • Flexibele beschermknoppen voor display/volume knoppen. 

Geschikt voor:

 • iPhone XR. 

Reviews

Review toevoegen?

rating
Toch niet mijn ding

Op foto vond ik dit best wel een leuk en makkelijk hoesje, echter eenmaal aangekomen en gevuld met alle pasjes en papieren bleek het echt wel heel erg dik te zijn. Was er dus niet echt happy mee (puur persoonlijk), echter na een telefoontje met jullie bedrijf kon ik het meteen voor een ander omruilen. Besluit: het hoesje was niks voor mij maar de service achteraf was dik in orde. Mijn score slaat dus enkel op het hoesje en niet op het bedrijf.

rating
Super handig

Vroeger was ik altijd op stap met een portemonnee en een iphone tasje, maar dankzij deze alles in één oplossing heb ik nu maar 1 tasje meer mee. Echt een super handig ding waar ik meteen ook al mijn pasjes in kwijt kan .Meer info over het merk van dit product.

CaseMe is onze rising star.
Ze kwamen als fabrikant op het luminuze idee om de klassieke portemonnee te combineren met een iphone cover die in sommige gevallen uitneembaar is en magnetisch aan de achterkant blijft kleven.
Ze hebben echt de meest uitgebreide collectie van 'heavy' bookcases, waar tal van pasjes in passen, maar in sommige modellen ook muntstukken. Een reeks die op dit moment ontzettend goed loopt.

Ze leveren bovendien een zeer degelijke kwaliteit in een klassiek look.

Kies hier uw Caseme iPhone hoesje